Ingekomen app – Quality For Life Foundation

Afgelopen jaar hebben we vanuit Yoga Nirvana een hele kleine donatie gedaan, wat erg gewaardeerd werd. Zo fijn om iets te kunnen betekenen voor mensen die het iets moeilijker hebben dan wij zelf. Onderstaande bericht en foto’s zeggen voldoende. Hartverwarmend werk wat door Quality For Life Foundation gedaan wordt.

Beste Kavita en Ravi. Ik ben Lelita Bindraban, de voorzitter van Quality For Life Foundation. Jullie hebben begin van dit jaar een mooi bedrag gedoneerd. Helaas konden wij vanwege corona en lock down in India niet naar de dorpen. Nu Odisha langzaam open gaat zijn we naar de dorpen gegaan en hebben voedselpakketten uitgedeeld namens jullie waarvoor hartelijk dank. Ik stuur jullie video en foto materiaal.
Namaskar Lelita🙏🏼
Verstuurd vanaf mijn iPhone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s