LEER VOORAL NU TE ONTSPANNEN MET RUSTIGE YOGA, ADEMHALING & MEDITATIE – ELKE MAANDAGAVOND VAN 18:45 – 19:45 –

Heb je het druk, voel je je druk of maak je je snel druk? Wil je graag wat meer ontspannen en de druk van de ketel halen? Lijkt wat vaker ontstressen jou iets? Dan is ademhaling en meditatie zeker iets voor jou. Maar ook voor de mensen die verdieping in de meditatie zoeken is het een aanrader.

Aan de hand van rustige yoga oefeningen, ademhalingstechnieken en ontspannings- en meditatietechnieken probeer je elke week weer volledig de ontspanning in te gaan. Met als resultaat dat je veel beter in je vel zit, je beter kunt concentreren maar ook fysiek beter kunt functioneren. Alsof je elke week weer een beetje vakantie hebt.

Geïnteresseerd…? Schrijf je dan snel in via https://www.Momoyoga.com/yoga-Nirvana/ of mail naar info@yoganirvana.nl of ravisoekhai@hotmail.com. Bellen of appen kan natuurlijk ook altijd via 0642157830.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s